Gastronomie

Nabízíme všem milovníkům dobrého jídla posezení v Gourmet restaurantu s kapacitou 50 míst.

Při přípravě jídla klademe důraz na kvalitní a čerstvé suroviny. Specifickou chuť a vůni dotváříme čerstvými bylinkami, pěstovanými přímo na hotelové zahrádce.

 

Hotel a Gourmet restaurant jsou pod vedením majitelů s dlouholetými gastronomickými zkušenostmi na velmi vysoké úrovni v západní Evropě ve spolupráci se špičkovými kuchaři a ti kladou veliký důraz na spokojenost jejich hostů.

MOTTO

„Dobrá tabule je prvním poutem dobré společnosti“

(Luc de Clapiers Vanvenarges)

 

 

Podáváme

  • speciality české a středomořské kuchyně

  • speciality ze sladkovodních a mořských ryb

  • zvěřinové speciality

  • pizzy a zeleninové saláty

  • individuální dietní stravu po konzultaci s šéfkuchařem

 

Mimo standardních stravovacích služeb nabízí hotel možnost uspořádání různých gastronomických akcí

  • rauty

  • bankety

  • obědy a večeře pro uzavřenou společnost

  • svatební hostiny

  • semináře

  • školení, jednání, kongresy

 

Našim cílem je pro Vás vytvořit příjemnou rodinnou atmosféru u prostřeného stolu a obohatit Vaše požitkářské smysly.

Gastronomie hotel Hubertus Kynžvart



Gastronomie hotel Hubertus Kynžvart


Gastronomie hotel Hubertus Kynžvart

Gastronomie hotel Hubertus Kynžvart Gastronomie hotel Hubertus Kynžvart Gastronomie hotel Hubertus Kynžvart Gastronomie hotel Hubertus Kynžvart
Česky English Deutsch

Napište nám

Vyhledat v textu